Archief Vacatures - Bouwbedrijf LEDA

Wil jij assisteren bij het bouwen van luxe woningen?

Bouwbedrijf Leda biedt een unieke kans om het timmermansvak te leren van experts. Je assisteert bij het bouwen en renoveren van de mooiste woningen in de omgeving van Barneveld. Het is logisch dat je nog niet zelfstandig kunt werken, daarom werk je samen met een ervaren leermeester. Samen bouwen jullie de mooiste woningen waar je met recht trots op kunt zijn.

Werkzaamheden

Wat vragen wij van jou

Wat bieden wij jou?

Over Bouwbedrijf Leda
Het bouwen of renoveren van een woning doen wij net even anders. Het project voorbereiden, daar zijn wij masters in. We modelleren de woning volledig na in BIM (3D). Op deze manier weten we exact waar we tegenaan lopen op de bouw en lossen dit vooraf op. De bouw zelf verloopt daardoor vloeiend en dat geeft een superfijne werksfeer. Onze klanten zeggen niet voor niets; Leda bouwt boven verwachting.

De bedrijfscultuur is open en gezellig. We hebben maandelijks teamoverleg waarin veiligheid, projecten worden besproken en kennis wordt gedeeld. Daar is ruimte voor ideeën van iedereen. Op vrijdagmiddag sluiten we met z’n allen af met een vrijdagmiddagborrel. Ook hebben we een paar keer per jaar gezellige uitjes. Kom je bij ons gezellige team?

Solliciteren
Lijkt het je wat? Laat je gegevens achter en we bellen je voor een kort kennismakingsgesprek of stuur een Whatsapp naar Albert 06 5135 8905. Geen spannend sollicitatiegesprek maar op een fijne manier kennis maken. Wij kijken er naar uit!

Heb je nog vragen? Albert Davelaar beantwoordt ze graag 06 5135 8905 of albert@bouwbedrijfleda.nl

De ideale bouwpartner

Parallelweg 7
3771 LE
Barneveld

0342 400 857
info@bouwbedrijfleda.nl
Gratis offerte aanvragen